Asztrológia szabadakarat.hu

“A hetedik te magad légy!”

DSC00040

Szeretettel üdvözöllek, Kiss Zoltán vagyok.

Már majdnem harminc évvel ezelőtt történt… fiatal egyetemista voltam, amikor akaratom ellenére befizettek egy asztrológusnál, és el kellett mennem hozzá. Akkor még nem tudtam, hogy miért, de berzenkedtem ettől a találkozástól.
Egy fiatal srác volt az asztrológus, és mondta, amit tudott.
A zárkózott figyelmemet felkeltette egy-két olyan mondata, amit helyesnek véltem, de nem értettem, hogy honnan tudja.

Skorpió a szívem, a gondolkodásom, hát nosza! Mindent, vagy semmit!
Rövid időn belül elmentem vagy húsz-harminc asztrológushoz, látóhoz, jósnőhöz, lélekelemzőhöz.
Teszt-körutam konklúziója az volt, hogy vannak alapvetések, melyek majd mindannyiójuktól elhangzottak rólam, mint ahogy számtalan sallang ostobaság is.
Azt tudtam, hogy valami van, mint ahogy azt is már, hogy azt egyetlen embertől sem fogom megtudni.
Mert akárkit hallgattam, nagyon hamar megláttam a korlátait.

Tanultam vallásfilozófiát, kultúra- és asztrológiai-antropológiát, természetgyógyászatot, művészettörténetet, képelemzést, számmisztikát, és a jó ég tudja mi mindent, de nagyon türelmetlen, és rossz hallgató voltam mindig. Az én jegyzetfüzetembe egy kétórás előadás után csak két-három szó volt leírva… amikor figyeltem. Soha nem az érdekelt, hogy az előadónak mi a véleménye az adott témáról, hanem csak az, hogy mi maga a téma. És az előadók sokszor (ezt most udvariasan írtam így) lecsúsztak témájuk piedesztáljáról, vagy ami még borzasztóbb, eleve fel sem érték azt.

Nem szeretem az asztrológusokat. Ennek oka lehet csak az, hogy még nem találkoztam igazán jó asztrológussal. Ez viszont fakadhat abból, hogy nem is keresem a kapcsolatot velük, tehát lehet, hogy vannak kiváló asztrológusok.
Az is tény, hogy van egy asztrológus, akinek az előadásain hallott példáit én is átadom a hallgatóimnak, mert egyszerűen annyira jók, hogy nem találtam még ki ezeknél jobbat. Persze mindig meg is említem ilyenkor a nevét, mert nagy tisztelettel vagyok iránta, ami leginkább az emberi nagyságát illeti, mert a csillagüzenetekben vannak olyan ismeretek, melyeket találkozásunkkor még nem fogadott be.
Ezen egyetlen emberen kívül még végigjártam a „nagy asztrológiai mesterek” előadásait, részt vettem a több éves tanfolyamaikon, melyeket pár hét, vagy hónap után otthagytam. Néha, az előadások után olyan csalódott dühvel mentem haza, amit nem is értettem. Haragomat elemezve eljutottam arra a kérdésre, hogy miért bírálom a nagymesterek szavait, mikor én még nem is tanultam semmit az asztrológiáról? Miért érzem azt, hogy nagyon helytelen amit mondanak, amikor én még nem is tudok olvasni az ég jeleiből?

Nagyon hamar jött a válasz. Azért untam én majd minden tanítót és mestert, mert nekem nem a földön van a mesterem. Erről problémás lenne beszélnem anélkül, hogy bolondnak ne tartanál, ezért csak annyit mondok róla, hogy ma már értem az égbolt jeleit, és látom a megoldásüzeneteket az emberek horoszkópjában, és ezt az ismeretet nem ebben az életemben, nem a kortársaimtól kaptam.

Ez annyira ajándék, mint ahogy terhes feladat is. Én senki helyett nem élhetem az életét.
Sokan nekem köszönik a boldog társkapcsolatukat, a munkájukat, a gyermekeikben megélt örömeiket…, és sokan haragszanak rám, mert még mindig a problémáikban fetrengenek, és mikor lesz már nekik jó… Mindannyian tévednek.
Nem én gyógyítom meg az emberek életét, hanem ők maguk, nem a csillagos ég teszi gondterheltté egyesek életét, hanem ők maguk.
A kettő között a különbség csak annyi, hogy vannak, akik értik és megfogadják az ég jeleit, és vannak, akik nem.
Az én dolgom csak annyi, hogy az égi csillagüzeneteket átadjam azoknak, akik ez iránt érdeklődnek. Mert vannak, akik csillagismeret nélkül is egészségesen, boldogan teszik a dolgukat, élik az életüket. Bár ők is megkeresnek, ha némi problémájuk akad… viszont, ők értik legjobban az üzeneteket, mert eleve készek arra, hogy segítsenek magukon, mert nyitva van a szívük a saját boldogságuk felé.

 


Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
©2013 Minden jog fenntartva! Kiss Zoltán