Asztrológia szabadakarat.hu

Cukor, zsír, só, liszt

bodzan-antal-6-fej-egyutt-alabastrom

Az ember boldog akar lenni. Ehhez elengedhetetlenül fontos az egészsége. Úgy gondolja, hogy az egészségéhez elengedhetetlenül fontos a táplálkozása. Úgy gondolja, hogy táplálkozásának tapasztalatai mérvadóak lehetnek mások számára is. És az embernek igaza van. Mert ami segített az ő egészségének helyreállításában és megőrzésében, az joggal lehet segítség mások számára is.

Az ember itt él a Földön. És van saját elképzelése, tapasztalata mindenről, így a táplálkozásról is.
A földi létezés az oktávtudat legalja. Ezen szűk körű gondolkodásmód és tapasztalat adja a meggyőződését mindenről, mint ahogy arról is, hogy mit ehet.
De van igazsága a tapasztalatnak. És van jogosultsága, hogy másokat tájékoztasson erről. És van olyan tapasztalat, amely egészségesebbé és boldogabbá tehet másokat. Mint ahogy vannak a táplálkozásról olyan közlések is, melyek megölik az embert…

A gonosz jó szándékkal és segítően lép fel az ügyben is, hogy mit egyél. Felhasznál és sikerre visz olyan embereket, akik bódulnak a pénztől, a személyes dicsőségtől, a „saját” márka tulajdonának birtoklásától. És velük végezteti el művét. Ezek az emberek szentül meg vannak győződve, hogy segítenek a világon, és közben vakon hirdetik a gonosz akaratát. Ezek a fitnesz, reformtáplálkozás és egyéb „megvilágosult” tanácsok az emberek számára, hogy mit is egyenek.
Közléseikben túl sok a jó, mely vakká teszi az embereket, és amikor azok elvakultak, akkor beadják nekik a mérget.

Tiltják a cukrot, a zsírt, a sót és a lisztet, a kenyeret.

Ezek túlzott fogyasztása ugyanúgy nem jó, mint akármi másból a túlzás. De úgy van tálalva ezek tiltása, hogy az emberek többségében félelmet kelt, és szélsőséges tagadásra készteti őket.
A cukor fény kristálya, a zsír jupiteri minőség, a só a Szaturnusz ásványa, a liszt, így a kenyér a gabona a Nap növénye.
A cukor a boldogság elemi anyaga a Földön,
a zsír, vagy olaj az önbizalom, a kiteljesedés, és a mindennel való egyesülésben megélt hited anyaga a Földön,
a só a határok felismerésének, a felelősségnek és alázatnak az ásványa itt a Földön,
a gabona lisztje, így a kenyér az élet, az önismeret élelme itt a Földön.

Aki azt táplálja beléd, hogy ne egyél cukrot, zsírt, sót, kenyeret, az azt mondja, hogy
ne légy boldog,
ne legyen önbizalmad,
ne legyen felelősséged, és alázatod,
ne legyen önismereted, életerőd.

S, ha ezt megteszed, teljesen kiszolgáltatott zombiként élheted „egészséges testű” életedet.

Ugyanígy a gonosz tudatlan katonái azok is, akik – bár a legjobb szándékkal – egyetlen „termékre” esküdve nyomják másokra az „egészség megváltást”. Nincs csodatáplálék! De csodálatos élelmek vannak, melyek nagyon sok, pillanatnyi baján tudnak segíteni az embereknek.
Ezeknél csak az zárja le az oktávtudat kapuját, ha minden megoldást ettől várunk.

Egy teljesen megnyerő, szimpatikus hölgy áradozott nekem valami antioxidáns szintemet növelő készítményről, amely még azért is jó nekem, mert nemhogy soha többé nem leszek beteg, de még meg is gazdagszom általa.
Áradozásának lelkesedését átvéve azt mondtam neki: – Ez tök jó! Akkor, ha ezt szedem, tökéletesen egészségesen, és gazdagon fogok meghalni! –
Olyan furcsán elhallgatott, és nem beszéltünk többé.

Mindenkinek igaza van. De azt senki sem tudja, mibe hal bele… a földi teste, a lelke, a szelleme.
Én táplálkozás ügyben nehéz vitapartner vagyok sokaknak, vagy túl könnyű, mert azt mondják, hogy velem nem lehet mit kezdeni.
Ennek oka az, hogy Halak világidőben van a Tavaszpont, és Jézus azt mondta: – Nem az mérgezi meg az embert, ami a száján bemegy, hanem az, ami onnan kijön. –

A szavai, a gondolatai.

A többit a Szűz vékonybél elintézi. Mert a tisztaszívű embernek nem árthat a méreg sem, a gonosz embert egy bio alma is súlyos beteggé teheti.


Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
©2013 Minden jog fenntartva! Kiss Zoltán