Asztrológia szabadakarat.hu

Böjt

szabadakarat-lablec-300

Felhívott a szobrász barátom. Kérdezte, hogy mi van velem, hogy vagyok. Mondtam neki, hogy semmi extra, húsvétig böjtölök.
Kíváncsian kérdezte, hogy mit jelent nekem a böjt, hogy csinálom. Amikor elmondtam neki, hogy nem eszem húst, és nem iszok alkoholt, akkor egy kicsit csalódott hangon azt mondta: – én már 20 éve ezt teszem.
És igen. Ő már sokkal magasabb tudattal éli a fizikai életét, mint én.

A böjtöt, mint mindet, test, lélek, szellem szintjén is lehet végezni.
Fizikailag úgy, hogy megtisztítjuk a testünket a salakanyagoktól. Nem eszünk húst, nem fogyasztunk alkoholt, azok is, akik ezt egyébként sem teszik, végezhetnek béltisztítást, májtisztítást, vértisztítást és egyebeket.
Böjtre foghatod a lelkedet is. Ez a szerepszemélyiséged a Földön. Foglalkozz böjt alatt többet azzal, hogy ki vagy és miért vagy. Nagyon üdvös böjtöltetni, elhagyni a haragodat másokkal szemben. Felülbírálni, hogy kire haragszol, miért, és hogy van-e értelme ezen rágódni, elrontani a kedvedet.
Mindenkinek épp elég a saját rokonságával, munkatársaival, vagy barátaival való megpróbáltatása, de most még lehetőséget kapunk a lelki böjtre a politikusoktól is.
Böjtre foghatod a szellemedet is. A hitedet és világnézetedet koplaltasd egy kicsit. Ne nézz, ne hallgass, ne olvass olyanokat, amiről tudod, hogy hazugság, csak szeretsz bosszankodni rajta.
Böjt alatt hagyd el a szellemednek, értelmednek üresjárat médiákat. Add meg magadnak azt a méltóságot, hogy csak olyasmit fogadsz be, ami gazdagítja, és jó érzéssel tölti el szellemiségedet.

A böjt megtisztulás, melynek végén jön a húsvét. A húsvét nem (csak) azt jelenti, hogy elvétetik asztalunkról a hús, hanem azt (is), hogy hús testétől elvétetik a szellem. Persze, nekünk embereknek ez nem megy olyan tökéletesen, mint Jézusnak a sírban.
Mikor megszületünk, lelkünk, szellemünk belekerül egy hús testbe, egy tokba.
Van egy OK, és ebből fakadnak az OKOZATOK. Születésünk után az OK-ot nem értjük, mert elfelejtettük, de egész életünkön át tapasztaljuk, mit OKOZ a TOK. Ha valaki a fényből egy testbe költözik, annak következményei lesznek! Ezt hívjuk karmának, meg életnek…
Ha valaki nem igyekszik megismerni az OK-ot, akkor az OKtalanul éli életét. Ha igyekszik az OK világának üzenetei, kultúrája szerint élni, akkor használja az OKKULT ismereteit. Az ilyen ember ismeri a hétrétegű világot, és tud az azon túli nyolcadik, az OKTÁV világában lévő Teremtőről.

Húsvétig adatott ez a tisztulási időszak. Élj vele, és húsvét után állj új emberként önmagad, és a világ elé!


Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
©2013 Minden jog fenntartva! Kiss Zoltán