Asztrológia szabadakarat.hu

Te is értheted az égbolt jeleit!

Három nap alatt megtanítalak az égbolt jeleire. Minden elemét, jelét, szegletét tudni fogod a horoszkópodnak. Elmondom, hogyan üzen a csillagos égbolt a jegyeken, bolygókon, fényszögeken át.
Meglátod önmagadat, választ kapsz kérdéseidre, és megoldást arra, hogy miként állj hozzá, hogyan cselekedj élethelyzeteidben.
Saját magad tudod olvasni a horoszkóp jeleit, értelmezni az üzeneteit, és meg tudod oldani a problémáidat!

Négy napos tanfolyamokat tartok.
Három nap alatt elmondom az égi ábc-t, az elemeket, jegyeket, bolygókat, életterületet és fényszögeket összefüggés rendjükben, oktáv ismerettel, és az ima szavaival.
A negyedik napon megtanítalak egy olvasás tematikára, melynek segítségével megláthatod a magad, vagy mások horoszkópjában a válaszokat. És lesz még időnk arra is, hogy alkalmazástechnikai módszereket, a tranzit, solar, összevetés és kérdőasztrológia lényegét is átadhassam.

A következő időpontokban lesznek tanfolyamok:

 

A 2016 októberi tanfolyam létszáma betelt.
A következő könyvem megjelenéséig nem szervezek tanfolyamot. De felkéréseknek eleget teszek, ha egy közösség, vagy egy lelkes vezető megszervezi a maga és társai számára.

Jelentkezni lehet: az info@szabadakarat.hu címen is. Válaszlevelemben tájékoztatlak a részletekről.

Kezdőknek és haladóknak!

Érdemes eljönnöd, ha kezdő vagy azért, mert 3 nap alatt megérted a horoszkóp elemeit (jegyeket, bolygókat, fényszögeket, Házakat), a 4. napon pedig megtanulsz olvasni a horoszkópból, vagyis megtanulod azt, hogy hogyan találod meg a válaszokat kérdéseidre a magad, vagy mások horoszkópjában.

Haladóknak azért, mert ha már több éven át azt tanultad, hogy milyen botrányos a Szaturnusz, mennyi bajt hoz a Mars, vagy milyen elviselhetetlen az Uránusz, vagy a Plútó, vagy hogyan add fel azt, ami kvadrát, vagy oppozícióban van, akkor itt az ideje, hogy két hétvége alatt megtudd, hogy a sok mocsok és szörnyűség helyett, valójában mit jelentenek ezek a bolygók és fényszögek. Ezzel együtt milyen megoldásüzeneteket tartalmaznak a számodra ahhoz, hogy boldog legyél!

Akik már több éve tanulnak asztrológiát, azok közül csak azok jöjjenek el erre a tanfolyamra, akik az ég jeleit degradáló (ártó bolygók, rossz fényszögek), és így a saját életüket félelembe, vagy valamilyen ostoba skatulyában tartó asztrológia helyett, végre tudni szeretnék a születési horoszkópjuk megoldásüzenetét életük bármely problémájára.
Azok jöjjenek el erre a tanfolyamra, akik már nem hiszik el, hogy valamilyen gyenge bolygó, vagy rossz fényszög miatt nekik születetten szerencsétlen az életük.

 

Akik nem csak tudni, de érteni is szeretnék az égbolt jeleit, azokat szeretettel várom! Az elemeket, jegyeket, bolygókat, fényszögeket nem csak úgy darabra mondom el, hanem összefüggéseiket láttatva.

A négy nap tematikája a következő:

  1. nap: Elemtan. Megtudod, hogy hogyan szüli meg a Víz és a Tűz a Levegő által a Földet. Elemi mágiákról, viselkedési formákról, és arról, hogyan jelennek meg az elemek a napszakokban, az emberi testben…

Minőségek, az elemek megnyilvánulási formái, majd mindezekből hogyan születik meg a zodiákus.

Bolygótan. Működésük csoportjai, és lényegük a pszichés karakterünkön belül, és az életünk eseményeiben.
A horoszkóp struktúrája.

 

2. nap: Az asztrológiai Házak – az életterületek. Világkorszakok – a szívverés, a légzés és a Tavaszpont. Az elmúlt tizenkétezer év a csillagokban, és a jelen világidő.
A bolygók örömházai.
A Mi Atyánk ima a zodiákusban.
A Zodiákus Jegyei – az égbolt megoldásüzenetei.

3. nap: Folytatódnak a Zodiákus jegyei – az égbolt megoldásüzenetei.
Holdcsomópont üzenetek.
Fényszögek.
A hét rétegű égbolt és az oktáv – tudatszintek, galaktikus világkép.

4. nap: Olvasunk a horoszkópból! Hogyan találod meg a kérdésedre a választ a horoszkópban? Átadok egy 5 pontból álló olvasástematikát, melyet példákon át be is mutatok.
Alkalmazástechnika: solar, összevetés, tranzit, horari – mik ezek, mire valók, és hogyan használjuk.

 

Jelentkezéshez töltsd ki, és küld el az alábbiakat, válaszlevélben értesítelek a részletekről.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Kérlek az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

 

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

Üdvözlettel: Kiss Zoltán
www.szabadakarat.hu

 


Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
©2013 Minden jog fenntartva! Kiss Zoltán