Asztrológia szabadakarat.hu

A saját csillagüzeneted.

Személyes tanácsadáshoz Budapesten tudunk találkozni. Ha vidéken, vagy külföldön élsz, beszélhetünk skype-on is, vagy akkor, amikor épp a lakóhelyeden járok…

DSC00010

Kinek segít ez a tanácsadás?

Azoknak, akiknek van saját akaratuk ahhoz, hogy maguk oldják meg a problémáikat, de jelenleg elakadtak, és még nem tudják, hogy hogyan tovább.
Azoknak, akiknek vannak elképzeléseik, de szeretnék tudni a születésük csillagüzeneteit, hogy be is tudják teljesíteni mindazt, amit elképzeltek.
És azoknak, akik szeretnék jobban megismerni magukat, hogy bizonytalanságaik ne hátráltassák a boldogságukat.

Aki megengedi nekem, annak elmondom azokat az üzeneteket, amelyeket azonnal lényegesnek látok a születésében, még mielőtt egy szót is szólt volna. Már ez is sokszor választ ad azokra a kérdéseire, amelyeket még fel sem tett. Utána konkrétan értelmezzük a horoszkópüzeneteket a konkrét élethelyzetre, felvetett problémákra, kérdésekre.

Az a tapasztalatom, hogy a születési csillagüzenetét mindenki megérti, amikor beszél velem.
Nagyon sokan tudnak élni ezen üzenetekkel, javukra tudnak változtatni terheltségeiken, és meg tudják oldani a problémáikat ezen felismeréseikkel.
Mert nem csak vágyaik vannak, hanem akaratuk is a gondjaik megoldására.
Nem másoktól várják a megváltást, hanem megértik a születésük csillagüzeneteit, és ezek segítségét használva állnak az előttük álló időkhöz.

Kiss Zoltán vagyok. Jelenleg az égi üzenetek olvasatának könyvét írom.
Ha tetszik, én író vagyok, nem megélhetési asztrológus.
Aki azt szeretné, hogy valaki döntsön helyette, és mondja meg neki, hogy vele mi lesz, az találhat magának száz ilyen asztrológust, blog-gurut.

Engem tanfolyam tartására is azok kérnek fel, akiknek elegük van az ostoba, félelemkeltő, megbélyegző asztrológiából.
Azok jelentkeznek nálam konzultációra, akik szeretnék tudni, hogy melyek a megoldásüzenetei a születési horoszkópjuknak, és mikor, mit és hogyan tehetnek saját boldogulásukért.

Ha felmerül most benned, hogy ez utóbbi két bekezdést miért írtam le, javaslom, olvasd el a „Mennyibe kerül?” írásomat, és szívből ajánlom a jegyekre írt meséimet is, melyeket megtalálsz az “Írásaim” oldalon.

Bejelentkezéshez írj az info@szabadakarat.hu címre, vagy töltsd ki az alábbi űrlapot, és megbeszéljük az időpontot és a találkozás helyét.

 

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám

Kérlek az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha


Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
©2013 Minden jog fenntartva! Kiss Zoltán