Asztrológia szabadakarat.hu

A világutazó homokvára

DSC00120

Sokszor sűrűsödik be az élet, növekszik a terheltség, vagy kezd nyomasztóvá válni a rutin.
Ilyenkor beszűkül a tudat, korlátozódva látszanak a lehetőségek, és halmozódik az értetlenség.
Erőre kap a tehetetlenség, és a múlt panasza. Elhisszük a bajt, ami körül vesz minket, és nem hisszük el, hogy ezen tudunk változtatni.  Ez teljesen természetes.

Mert ilyenkor elfelejtjük, hogy az ember nem e világból való (van, aki nem felejti el, mert nem is tud róla).
Hét rétegű a teremtett világ fizikai létezése, melyben a földi lét a legalsó, legsűrűbb fizikai közeg, a gyökér csakra rezgésszintje. A létezéssíkok közötti különbséget (melyet legtöbbünk csak a halála után képes meglátni) Jézus úgy mondta el a Phistis Sopiában, hogy az egyel magasabb létszintben, már úgy látszik az alatta való, mint egy sötét egyszerűség, amit felülről nézve, gyermeteg problémának látunk. De amit fentebb lévő szinten élünk meg, az az annál eggyel fentebbi tudatszinten látszik egyszerűnek, mert csak olyan gondokkal küzd a létező, amilyen a létezésének tudatszintje.
Olyan ez, mint ahogy a szülő számára nem világrengető probléma a kisgyermekének ügye, miszerint a homokozóban nem úgy alakulnak a homokvár építés ügyei, ahogy a gyermek elképzelte, mert a Marika, meg a Pistike is ott intézkedik, és pont nem úgy, ahogy gyermekünk szerint kellene.., na ebből lesz sírás, meg minden…
Hogy a homokvár mégis elkészüljön, abban a szülő tud segíteni, és békét teremteni a gyerekek között. De hogy hogyan fizeti ki a rezsijét, meg miért pont a másik az anyuka-apuka, és kire fog szavazni, meg a munkahely olyan izé… ez már az szülő tudatszintjének „homokozó” problémája.
Ezen tudatszintű problémákat látják „ovisnak” a legalább egyel magasabb tudat- és létezésszinten lévő lelkek, az angyalok, vagy azok az emberek, akik meghaltak, így fentebbről látnak minket.

A létezés tudatot tágítani, emelni kell ahhoz, hogy ne menjünk tönkre a „homokozó” problémáinkban.

Amikor a gyermek kér, a szülő segít. Ha az ember kér az angyalok, és a Teremtő segít. És e mellett van lehetősége mindenkinek arra, hogy saját magán segítsen. Mert a szabad akarat minden létezéssíkon ajándék, még a miénken is.
Ha beborulunk a problémáinkba, és a kilátástalanság bánata tör ránk, akkor két dolgot tehetünk.
Ezen kettő, az égi 9-es és 12-es Ház megoldásüzenete s születési horoszkópban.

A 9-es Ház a határon túli terület az égen. Amikor be vagy szűkülve, messzire kell menni!
Ki kell lépni a keretek közül, és határon túl kell menni. Az is az, amikor elmegy az ember nyaralni külföldre, vagy más közegbe, és amikor visszatér, egy kis ideig még könnyedebben veszi az otthagyott problémákat. Ezt te is tapasztalhatod, ha kikapcsolódás után visszatérsz a hétköznapokhoz.
De, mint minden, test lélek, szellem szintjén (is) működik.
Ha fizikailag nem tudod elhagyni a „gócpontot”, akkor megteheted lelkileg is. Egy felemelő, katarzis élményt nyújtó színházi, irodalmi élmény, vagy egy egyszerre mély és emelkedett beszélgetés ugyanúgy segít „visszatérni” a hétköznapi gondjaidhoz úgy, hogy már nem látod a helyzetedet kilátástalannak, sőt látni vélheted a kiutat is.
Ha nem tudsz élményt szerezni magadnak, akkor szerezhetsz szellemi kalandokat! Olyan ismeretet, világnézetet, hit ismeretet élhetsz meg egy tanfolyam, egy könyv, egy film, egy társaság által, amellyel tágul a látásmódod, amely által szellemi kalandok élményeinek boldogsága után térsz vissza, és nézed új szemmel az életedet, és az aktuális problémáidat.
Horoszkópod  9-es Háza segít kiemelni a posványból, a beszűkültségből, a kilátástalanságból.

A másik segítséged, a horoszkópod 12-es Háza.
Ez a tudatos magány örömterülete. Egy jó értelemben vett kívülállóság. Ennek nincs manifesztuma a Földön. Ezt nem kell észrevennie senkinek, ezt nem kell érzékeltetned senkivel, ezt nem kell megjátszani, ezt nem elvárni másoktól, ez csak a tiéd.
Ez a Teremtőddel való égi kapcsolat Háza. Itt boldog nyugalomban lehetsz egyedül. Meditálhatsz, imádkozhatsz, és ez pont nem tartozik senkire! Ez az a vidék, amikor a legnagyobb bajban átlépsz szenvedőből szemlélővé. Ez a „Legyen meg a Te akaratod!” vidéke. Abbahagyod a gondoktól elborult elméd akaratos cselekvéseit, felismered, hogy vagy egy olyan ok miatt, amiről fogalmad sincs, és átadod a „szülődnek” a megoldást. Ekkor olyan csodát fogsz látni, mint a kisgyermek a homokozóban, akinek felépül a vára, és a többi, addig segg hülye gyerek is vele örül.
Ez a kérj, és adatik vidéke.
Az eredmény után a dolgod csak annyi, hogy eszedbe ne jusson magadnak titulálni az eredményeket, ne is beszélj róluk, csak belső mosollyal légy hálás értük.

A 9-es Ház a saját hitedről, világnézetedről szól, a 12-es a saját létezésismeretedről, a Teremtőddel való személyes kapcsolatodról szól.
Ezek az égi vidékek kvadrát fényszögben vannak egymással, tehát teremtő erejű területek, de csak akkor, ha semmilyen megfelelés, vagy mintakövetés nincs ezen ügyekben benned!
Mind a két életterület a Jupiter minőségében működik.
Ezért csak rajtad múlik, hogy szerencsés, vagy szerencsétlen leszel!
A szerencsétlenségedet növelheted, ha megfelelésből mások világnézetét, filozófiáját, vagy élményeit követed, de a szíved nem érzi mindezt (9. Ház), és/vagy ha mások meditációját, imáját mormolod, mert elhiszed nekik, hogy ki az Isten.
Szerencsédet, önbizalmadat növelheted, ha saját világnézeteddel, belátásaiddal alkotsz képet a létezésről, ha szíved szerinti élményekkel örvendezteted meg magad, és/vagy ha felveszed a személyes kapcsolatodat egy meditáció, vagy ima által a Teremtőddel.

Voltál, vagy és leszel is. Akkor meg mi a baj?
Persze baj az mindig van. És mindig azon a tudatszinten, amelyen létezünk.  Ha nem épül a homokvárad, kérjél segítséget a Teremtőtől, mint gyermek a szüleitől (12. Ház), vagy te magad menjél el messzire, a homokozó határán túlra, és nézz vissza a saját gyermekiségedre és annak a problémájára (9. Ház)! Majd gyere vissza, és építsd fel a váradat! Képes vagy rá!

Jó utat, és a problémákhoz való emelkedettebb visszatérést kívánok minden kedves homokvárépítő világutazónak!


Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
©2013 Minden jog fenntartva! Kiss Zoltán