Asztrológia szabadakarat.hu

A gonosz

asztrologia-23

Rettentő tekintetű, parázsló szemű, gyilkos szarvaival fenyegetőző, hatalmas termetű lény, akinek minden szándéka az, hogy életedre törjön.

Röhögd ki.

Ő nem a gonosz, csak hülye hozzá, hogy az legyen.
Ő még azt hiszi, hogy kinézetének durvaságával, fellépésének agressziójával gonosz lehet, mint az agyatlan rocker, az agresszív tetoválásaival, vagy a pozícióban lévő manager, a beosztásának hatalmával, de ők csak a gyengeségüket leplező szerencsétlen alkoholisták, akik önmagukat egymás előtt éltetik, mert a világ előtt esetlenek és gyengék.
Sok mocskot és erőszakot elkövet a zárt lelkű ember saját önigazolására, majd megünnepli tettét a többi gyengelelkű „barátaival”, aztán remeg és sír, mikor egyedül marad.
Ezek az emberek nem gonoszak. Csak olyan gyengék, hogy azok szeretnének lenni. Paródiájuk az, hogy minél gonoszabbak akarnak lenni, annál közelebb kerülnek a szánalmassághoz.

Aki a fizikai létedre tör, a tested épségére, vagy az egzisztenciádra, az nem pusztíthat el. Mert olyasmit támad, ami halandó. Ha ezeket nem általa, hát majd egyéb események által veszíted el, esetleg úgy…, hogy meghalsz.

A gonosz egészen másképp tör az életedre.
Tudja jól, hogy fizikai létedre feleslegesen rombolna, így az öröklét tudatodat és a szabad akaratodat támadja. Azt használja ki, hogy boldog akarsz lenni.
Közéd és az Isten közé áll, és elhiteti veled, hogy ő az, aki segít és megoldja minden problémádat.
Folyamatosan táplálja képzelőerődet, hogy te ne használd a sajátodat.
Elmondja neked a hírekben, médiában, hogy mi történik a világban, és hogy az mit jelent. Pihenés képpen történetek izgalmába vonza a figyelmedet a tv sorozatok által, a sajtóban a celebek életeseményei által, hogy abban gondolkodj és vélekedj olyan ügyekben, amihez semmi közöd. És, amikor elérte, hogy pártoskodj a politikában, vagy határozottan kiállsz a celeb viselkedése mellett vagy ellen, a házasságának igazsága, vagy a kiskutyájának táplálkozása ügyében…, akkor a gonosz győzött.

A te ajándékod az, hogy igazad van. Igazad van egy olyan ügyben, aminek hátteréről semmit sem tudsz, de azt meggyőződéssel képviseled a családodban, munkatársaid előtt, a fecebookon. A lényeg az, hogy olyasmi mellett foglalj állást, amihez semmi közöd, mert nem a te életed. Olyasmiben gondolkodj, amit ő kínál neked, olyasmi iránt érezz, amit ő sajnáltat meg veled, és olyasmi cselekedetekre késztet, amit ő keltett fel benned.
Útmutatást ad, parancsolatokat és törvényeket, amelyek szerint boldog lehet az életed, de célja csak az, hogy itt tartson téged a mulandó földön. Hogy ne emeld fel a tekintetedet az öröklétű égre, hogy ne ismerd meg, és ne használd a teremtő akaratodat, hogy ne tudd meg, több vagy nála..

A gonosz szeret téged.
És mindent megtesz, hogy jól érezd magad, csak ne ébredj, és ne használd a teremtő erődet. Bezár a négy fal közé, etet és itat, elhiteti veled a hitedet, és te büszke ezoterikus egzisztenciával tündökölhetsz a többi, négy fal között létezők előtt.

A gonosz alkalmazkodik az igényeidhez.
Pontosan azt adja, ami a vágyad felismeréseidben.
Ha szerinted jobb a konzervativizmus a liberalizmussal szemben, akkor bekínálja a hírcsatornákon azt, ami elképzeléseidet igazolja. És aki fordítva gondolja, az megkapja a médiában, ami az ő elképzelését igazolja. Ha úgy gondolod, hogy a Föld veszélyben van a légszennyezés, az ózonlyuk, a nők helyzete vagy a bankrendszer miatt, akkor igazolja elképzeléseidet, és cselekvésre késztet, mi több segít téged, hogy igazadért fellépj, és úgy küzdj, hogy céljaidat igazolva lásd. Aztán mégy tüntetni, ami nem nélkülözi más emberek gyűlöletét, harcolni a parlamentben, ami nem nélkülözi más emberek felfogásának tagadását és lehülyézését. Mégy a Föld szeretetének zászlaja alatt halászhajók legénységét támadni, kést vágsz azok szívébe, akiknek más az istene. A bosszú édes ízét érzed, ha a konkurensed tönkre megy, és ezoterikus ismereteiddel fojtod másba a szót, így mesternek érezheted magadat, mert megdicsőülve látod, hogy neked volt igazad… Győztél. Mert igazad van.
De ezen igazságod – jó esetben – csak addig tart, amíg az itteni életed.

A gonosz nem hülye.
De az ember simán lehet az. És kicsi üveggyöngyért képes úgy nyúlni, hogy közben rálép a földön fekvőkre. Képes olyan csatornákért, újságokért fizetni, melyek az önigazolásának híreit tolmácsolják, olyan igazságokét, melyek nem az ő tudatából, felismeréseiből fakadtak.
A gonosz gondolatokat ad az embereknek tekintélyek – tudósok, köztiszteletben álló emberek, szakértők – szájából, aztán érzéseket keltenek, melyek csapdájából csak nagyon kevesek keverednek ki.
A politika a gazdaság, a celebek világa a legegyszerűbb játéka a gonosznak. Simán hülyét csinál és irányítja az emberek többségét ezzel az olcsó eszközzel.
De ott vannak az ezoteristák és a hívők. Ők sem nagyobb falat a gonosznak, csak egy kicsit finomabb odafigyelést igényel neki.

Nincs veszélyesebb az ember számára, mint az, ha úgy érzi, megvilágosodott.

Tudja, hogy a világ nem ennyi, ismeri a csakrákat, az imákat, az isteneket…
Ezeket az embereket szereti a gonosz a leginkább, itt éli ki igazán a hatalmát.
Ezeknek az embereknek megadja az illúzióját a transzcendens kapcsolatra, olyan szférákba engedi őket, melyek a többiek előtt elérhetetlen, vagy csodálatos megnyilvánulások, és pont ezen tapasztalatok varázsát használja fel az emberrel szemben, hogy az azt higgye: isteni kapcsolata révén mindent tud a létezésről.
Ekkor vakul el teljesen az ember. Mert nagy élmény az egy szférával magasabb tapasztalás, de ez még csak az oktáv előszobája, mely közel sem adja a teljes megvilágosodást.
És ekkor élteti az emberben a gonosz az elképzeléseit úgy, hogy boldog megelégedés élményben részesíti az embert, de nem engedi feljebb. Az ember ebben az állapotban boldog, mert megvilágosodás élményének fölényében szólhat a többi, vele egy létezésszinten lévő emberekhez. Majd akarva, akaratlanul, a fölényét érezve, egyházat alapít, megmondó lesz, és hierarhizálja létezését mások felett.
És ekkor nevet egy nagyot a gonosz…

Mert létre hozott egyházakat, melyekhez csatlakozhatnak a hívők.
Mert létre hozott vallási dogmákat, melyek nem engedik az embert boldogan élni.
Mert elhitette a hívőkkel, hogy ők különbek azoknál, akik nem tagjuk az egyházuknak, vagy más egyháznak a hívei.
Mert elhitette a hívőkkel, hogy megtéríthetnek másokat a saját, – az általuk nem tudott, de a gonosz által létrehozott – egyházuk hitére.
Mert elhitette az emberekkel, hogy ők tiszták és az isten gyermekei, ha az egyház szolgálatában élnek.
Mert látja, milyen kevés kell az embernek, hogy az ő útmutatását saját hitének tudja, és cselekedeteiben észre sem vegye, hogy mennyire gonosz.

Péter az első pápa.
Ő volt az, aki háromszor tagadta meg Jézust. Ö volt az, aki végtelen gyűlölettel volt Mária iránt.
Ő rá építette Jézus, a halandó világ egyházát.
Érted már, hogy miért?

A Halak világidő végén láthatóvá kell tenni, a gonoszt képviselő, a fizikai világ egyházának igazát, és a saját egyházadnak szív igazát.
Ma már a Vatikánból dől a mocsok, mert arra való. A hívőknek már el kell dönteniük, hogy a tudatukat kintről irányított egyházak, vagy pápák szavai szerint, vagy a saját, szívükben élő Jézus szavai szerint élik.

Nem Jézus, hanem a pápák maguknak adták a Vicarivs Filii Dei megnevezést. Olvasd össze azon betűk számait, melyek a római számokkal megegyeznek (i-1, v-5, l-50, c-100, d-500).
Az eredmény: 666. A gonosz száma.

Nem azzal van a baj, ha egyházközösségbe jársz, ha tv-t nézel, ha híreket hallgatsz, ha szereted a sorozathőst. Mindezt tedd teljes nyugalommal, kedvedre.
De ha kikapcsoltad a tv-t, összehajtottad az újságot, hazamentél a miséről, a meditációról, akkor tudj magadról. Tudd, hogy vagy.

És engedd meg magadnak a saját gondolataidat. A kívülről jövő információkat fogadd, de mindig vesd össze a saját életeddel. A saját lélegzéseddel. A SAJÁT gondolataiddal, érzéseiddel. Tudd eldönteni, miként éreztél addig, míg ezeket meg nem láttad, és miként érzel most, hogy ezeket hallottad, láttad. Tudd, hogy mielőtt a gonosz információit hallottad ki voltál, és ki vagy most, miután hallottad. Látni fogod, hogy mi az, ami befolyásol, és mi az, ami mindig voltál.. vagy.. és leszel.


Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
©2013 Minden jog fenntartva! Kiss Zoltán